SELSKAPSKJOLER

Vi har til enhver tid over 500 selskapskjoler i butikken!


BLI INSPIRERT

Selskapskjoler fra 1 290,- til 3 990,-!

KJOLER TIL BRYLLUP OG FEST!

Agape Trondheim har et bredt utvalg av selskapskjoler fra Norske Designere, og vi hjelper deg med å finne riktig fasong, størrelse og selvfølgelig etter hvilket budsjett du måtte ha! Vi har selskapskjoler i str. 26 t.o.m. str. 62 i butikken.

 Vi anbefaler at du tar med max. 2 personer ved prøving av kjoler.

Vi har direkte salg fra butikk og har til enhver tid ca. 500 selskapskjoler i alle stoffer, fasonger og et utrolig stort fargevalg. Alt fra enkle kjoler til smokingkjoler, coctailkjoler, ballkjoler og Grand Galla kjoler.

I tillegg styler vi deg med matchende tilbehør!

PRISER

Priser fra kr 1.290 og hvor max. prisen på selskapskjoler hos Agape Trondheim er kr 3.990

Kjolene skal vaskes, ikke renses etter bruk.

Vi kan også vaske og steame kjolen din etter bruk for kr. 350

Alle endringer på kjolene kommer i tillegg. Vi har egen skredder som kan utføre dette, men dere velger selv om dere vil benytte vår skredder eller ikke.


BESTILL PRØVETIME
PRØVETIME

Ved prøving av selskapskjoler avsetter vi 1,5 time, inkludert registrering. Hvor mange selskapskjoler som prøves beror på hvor lenge dere har selskapskjolen på. Noen trenger kortere tid, andre trenger lengre tid for å få den riktige følelsen. Men da vi har andre kunder som har bestilt prøvetimer så må vi forholde oss til den avsatte tiden.

Ved behov kan vi heller avsette ny prøvetime.

Prøvetime er selvsagt gratis!

Bli inspirert og finn drømmekjolen hos Agape Trondheim!

NB: Dette er kun et lite utvalg av hva du finner i vår butikk! Husk at vi til enhver tid har ca 500 selskapskjoler i butikken i alle mulige størrelser og fasonger!